default-image

Πήρε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του ο Στ. Κιαγιαδάκης

Κρήτη
Πήρε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του ο Στ. Κιαγιαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων έλαβε το πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης . Και αυτό δεν ήταν άλλο από το εξιτήριο που πήρε ο Στέλιος Κιαγιαδάκης από την εντατική μονάδα του νοσοκομείου Metropolitan όπου και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στην πόλη του Ρεθύμνου,ατύχημα το οποίο και τον ταλαιπώρησε αρκετά.

Μάλιστα η χαρά για τον ίδιο ήταν τέτοια που δεν παρέλειψε να κάνει γνωστή την ευχάριστη αυτή είδηση μέσω του λογαριασμού στο Facebook ,ευχαριστώντας παράλληλα θερμά όλους όσοι του ευχήθηκαν για τα φετινά το γενέθλια τα οποία και θα θυμάται για μια ζώη.

Ο κ .Κιαγιαδάκης για αρκετές ημέρες μετά την περιπέτεια που είχε το βράδυ της 26ης Μαΐου καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα , μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου ,έχοντας  παρασυρθεί από διερχόμενη μοτοσυκλέτα, έδωσε πραγματικά μία μεγάλη μάχη και όπως αποδείχτηκε ο αγαπητός Ρεθυμνιώτης κατάφερε να βγει νικητής της ζωής.

Αν και αρχικά νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων τελικά , η μεταφορά του κρίθηκε απαραίτητη, ώστε να βρίσκεται σε πιο προστατευμένο περιβάλλον, μετά και από μία  λοίμωξη του αναπνευστικού που είχε αναγκάσει τους γιατρούς να τον διασωληνώσουν ξανά.

Στην ανάρτηση του ανέφερε : 1000 ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας! Σήμερα ημέρα των γενέθλιων μου, μετρά από 22 μέρες βγήκα από την εντατική του Metropolitan...

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News