default-image

Ενδιαφέρον από Παραγουάη για Καλέ

Αθλητισμός
Ενδιαφέρον από Παραγουάη για Καλέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «στόχαστρο» ομάδας της Παραγουάης είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλτον Καλέ, με την παραμονή του Βραζιλιάνου στον ΟΦΗ να κρίνεται το επόμενο διάστημα.

Εδώ και μερικές μέρες ο ικανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του, γεμίζοντας τις… μπαταρίες του για τη νέα σεζόν, ενώ όλα τα ενδεχόμενο για το μέλλον του δείχνουν «ανοιχτά».

Όπως συχνά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, προκύπτουν νέα δεδομένα που μπορεί να διαφοροποιούν κάποια πράγματα, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν κάποια στοιχεία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε αρχικά, ότι ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός είναι στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για τη νέα σεζόν, ενώ και ο ίδιος αναχωρώντας για την πατρίδα του εξέφρασε τη θέληση να συνεχίσει στον ΟΦΗ, στην τελευταία επαφή που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας.

Εσχάτως ο μάνατζερ του, μετέφερε την πρόταση που υπάρχει από ομάδα της Παραγουάης (και μάλιστα αρκετά καλή, όπως λένε «πηγές»), βάζοντας σε σκέψεις τον Καλέ. Η προοπτική να παραμείνει στη Λατινική Αμερική και σε μια χώρα κοντά στην Βραζιλία σίγουρα είναι κάτι που εξετάζει με πολύ προσοχή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η επιστροφή στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ δεν τον δελεάζει, καθώς «δέθηκε» αρκετά στην ομάδα του Ηρακλείου.

Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες μέρες, ο Σταύρος Λαμπράκης θα έχει επικοινωνία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, μεταφέροντας την πρόταση των «ασπρόμαυρων». Από την πλευρά του ο Καλέ θα αξιολογήσει τα δεδομένα και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις, αν το ενδιαφέρον από Παραγουάη μεριά συνεχίσει να είναι το ίδιο έντονο.

Όπως προαναφέραμε, ο Νίκος Νιόπλιας τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς διαθέτει τα στοιχεία που επιθυμεί ο προπονητής του ΟΦΗ για τους ακραίους μεσοεπιθετικούς.

Σε περίπτωση πάντως, που ο Βραζιλιάνος αποφασίσει να μην επιστρέψει ή να αναζητήσει κάτι άλλο, τότε διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα ενεργοποιήσουν κάποια άλλη περίπτωση για τις πτέρυγες. Άλλωστε δεν έχουν προταθεί και λίγες, με παρόμοια χαρακτηριστικά.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News