default-image

Προκαλούν τρόμο οι Κροάτες οπαδοί

Ποδόσφαιρο
Προκαλούν τρόμο οι Κροάτες οπαδοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σκοπεύουν να επιτεθούν στον διαιτητή»! Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η αστυνομία της Κροατίας στις γαλλικές αρχές, και αναφέρθηκε στους οπαδούς της εθνικής ομάδας της χώρας τους. Ναι, καλά διαβάσατε... Υπάρχει φόβος οι οπαδοί της Κροατίας να επιτεθούν στο διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία.

Η αστυνομία της Κροατίας με την επιστολή της αναφέρει ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος επεισοδίων. «Έχουμε συλλέξει πληροφορίες βάσει των οποίων οι ίδιοι που έκαναν τα επεισόδια στο πρώτο παιχνίδι στη Σεντ Ετιέν θα προσπαθήσουν να κάνουν και στο σημερινό, με την Ισπανία. Μάλιστα, ενδέχεται να προσπαθήσουν να επιτεθούν μέχρι και στον διαιτητή του αγώνα περίπου στο 30ο λεπτό», ανέφερε ο Νίκολα Κάικιτς, επικεφαλής των κροατικών Αρχών.

Ο Κάικιτς επεσήμανε, μάλιστα, ότι υπήρχαν πληροφορίες για επεισόδια και στο πρώτο παιχνίδι οι οποίες επαληθεύτηκαν. «Όλες οι πληροφορίες που είχαμε και για το ματς με την Τσεχία αποδείχθηκαν πραγματικές», υπογράμμισε ακόμα.

Να θυμίσουμε ότι οι Κροάτες δημιούργησαν αναταραχή στον αγώνα με την Τσεχία. Όπως έχει γίνει γνωστό έχουν μεγάλη κόντρα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας τους και θέλουν μέσω επεισοδίων στα ματς της εθνικής τους να τον πλήξουν.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News