default-image

Φρίκη: 42χρονος ασελγούσε σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών

Ελλάδα
Φρίκη: 42χρονος ασελγούσε σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αντάλαγμα βόλτες με τη μηχανή του αλλά και φρούτα που τους προσέφερε κατάφερνε, σύμφωνα με την Αστυνομία, να ασελγεί σε τρία ανήλικα κορίτσια ένας 42χρονος, υπήκοος Μπαγκλαντές, που συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση και απείθεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το in.gr, βραδινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, περιπολούντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έξω από χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, να στέκεται κοντά σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μαζί με τρία ανήλικα κορίτσια.

Κατά την προσπάθειά τους να τον ελέγξουν, ο 42χρονος τράπηκε σε φυγή, αλλά καταδιώχθηκε και τελικά ακινητοποιήθηκε και προσήχθη, αρχικά στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από τη σχετική έρευνα, λίγο πριν τον εντοπισμό του, ο συλληφθείς είχε επιβιβάσει στη μοτοσικλέτα του, με την υπόσχεση για βόλτα, τρία ανήλικα κορίτσια από την Αλβανία, μία επτάχρονη και δύο εννιάχρονες. Τα οδήγησε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, όπου, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, ασέλγησε σε βάρος τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ίδιος πριν από μία εβδομάδα είχε δελάσει με φρούτα τα τρία αυτά κορίτσια και τα οδήγησε δύο φορές στο σπίτι του, όπου και τότε ασέλγησε σε βάρος τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News