default-image

Τουρίστρια κατέρρευσε ενώ επισκεπτόταν την Κνωσό

Κρήτη
Τουρίστρια κατέρρευσε ενώ επισκεπτόταν την Κνωσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η επίσκεψη για μία αλλοδαπή τουρίστρια το μεσημέρι της Τρίτης στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 69χρονη Γαλλίδα και ενώ επισκεπτόταν το παλάτι του Βασιλιά Μίνωα , ένιωσε αδιαθεσία ,με αποτέλεσμα να χάσει τις ασιθήσεις της και σε λιπόθυμη κατάσταση να σωριαστεί στο έδαφος.Ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η Γαλλιδα να παραπάτησε σε κάποιο σημείο του αρχαιολογικού χώρου  στην διάρκεια της ξενάγησης με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Από την πτώση της τραυματίστηκε στα χέρια και σε συγκεκριμένα στον κάρπο του χεριού της , ενώ άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μεταφέρουν την αλλοδαπή τουρίστρια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Και σήμερα πάντως οι θερμοκρασίες στο νησί κινούνται σε υψηλά επίπεδα και αν μη τι άλλο η επισκεψη στον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο ιδίως τις μεσημβρινές ώρες ,μετατρέπεται σε δύσκολη υπόθεση για τους τουρίστες κυρίως τους ξένους που κάποιοι εξ αυτών μάλιστα δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες υψηλές θερμοκρασίες.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News