default-image

Πανηγύρι πρόκρισης ως πρώτη η Ουαλία, 3-0 τη Ρωσία!

Ποδόσφαιρο
Πανηγύρι πρόκρισης ως πρώτη η Ουαλία, 3-0 τη Ρωσία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ουαλία στην πρώτη της συμμετοχή σε μια μεγάλη διοργάνωση πανηγυρίζει και την πρώτη της μεγάλη διάκριση!

Κερδίζοντας σήμερα με 3-0 τη Ρωσία θριάμβευσε και τερμάτισε πρώτη στον 2ο Όμιλο (μετά και το 0-0 της Αγγλίας με τη Σλοβακία) και έτσι στις 25 Ιουνίου στο «Παρκ Ντε Πρενς» του Παρισιού θα παίξει στους «16» με μια από τις τρίτες των ομίλων. Όσον αφορά τους Ρώσους αποκλείστηκαν άδοξα από το EURO…

Στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα, στο 11ο λεπτό, οι Ουαλοί προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ράμσεϊ και αυτό το γκολ έδωσε φτερά στη βρετανική ομάδα, η οποία έβαλε και δεύτερο γκολ στο 20' με τον Τέιλορ. Στη συνέχεια του α' ημιχρόνου χάθηκε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Μπέιλ ενώ ακολούθησε ρωσική πίεση για τη μείωση του σκορ, χωρίς να το καταφέρουν οι Ρώσοι. Στο β' ημίχρονο η Ουαλία έλεγξε το παιχνίδι και «κλείδωσε» τη νίκη με τον αρχηγό της Γκάρεθ Μπέιλ στο 67' μετά από ασίστ του Ράμσεϊ.

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεφ, Σμολνίκοφ, Ιγκνασέβιτς, Β. Μπερεζούτσκι (46' Α. Μπερεζούτσκι), Κομπάροφ, Γκλουσακόφ, Μαμάεφ, Σμολόφ (70' Σαμέντοφ), Σιρόκοφ (52' Γκολόβιν), Κοκόριν, Τζιούμπα.

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσεϊ, Τσέστερ, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Ντέιβις, Γκάντερ, Άλεν (74' Έντουαρντς), Λέντλεϊ (76' Κινγκ), Τέιλορ, Ράμσεϊ, Μπέιλ (83' Τσερτς), Βοκς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News