Ειδήσεις

'Εσπασε τα "κοντέρ" η βαθμολογία Ηρακλειώτισσας

Βαθμολογία "ρεκόρ" πέτυχε η Κωνσταντίνα Ψυχογυιού από το Ηράκλειο η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 19.667 μόρια και πλέον βάζει πλώρη για την Ιατρική Σχολή Ηρακλείου που αναμένεται να βάλει πρώτη στο μηχανογραφικό της.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο υποδέχθηκε τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων που ξάφνιασαν μέχρι και την ίδια η Κωνσταντίνα Ψυχογυιού, μαθήτρια του Πειραματικού Λυκείου, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων όπως συνηθίζεται να λέγονται.  

Χαρά και ικανοποίηση εξήγησε ότι ήταν και είναι τα συναισθήματά της, ωστόσο η πρωτιά δεν ήταν ο στόχος της. Όπως είπε εκείνο που τη βοήθησε να πετύχει ήταν το μεθοδικό διάβασμα σε όλα τα μαθητικά της χρόνια και κυρίως ο στόχος που είχε θέσει από αρκετά νωρίς και δεν ήταν άλλος από την Ιατρική Σχολή στο Ηράκλειο στην οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μπει πρώτη.

Η πρώτη μεγάλη απόλαυση μετά τα αποτελέσματα που χάρισε όπως λέει στον εαυτό της ήταν ένα διασκεδαστικό τριήμερο. Ό,τι αναζητά δηλαδή ένα 17χρονο κορίτσι που μόχθησε και προσπάθησε πολύ και τώρα εκτός από την φοιτητική της ζωή κάνει όνειρα πριν απ' όλα για το καλοκαίρι και τις ξέγνοιαστες στιγμές που αυτό θα φέρει.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραϊτη

Σχόλια