default-image

Έσπασε όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων make over!

Γυναίκα & παιδί
Έσπασε όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων make over!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αντωνία Τσαγκαράκη, έσπασε όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων "Make over"!

Η τυχερή της εκπομπής της "ΚΡΗΤΗ TV", που παρουσιάζει η Αναστασία Μπιτζιλέου, κατάφερε να χάσει μέσα σε ένα μήνα 6,5 κιλά και 48,5 πόντους συνολικά σε όλο της το σώμα ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το πήχη των make over στο slim way.

Ήταν συγκινητική η παρουσία της στην εκπομπή  μιας και δεν σταμάτησε να ευχαριστεί παραγωγή και slim way καταθέτοντας την εμπειρία της .

Φόρεσε αυτό που τόσο επιθυμούσε τόσο καιρό και λάτρεψε το ταξίδι ομορφιάς άλλα και τον προορισμό του όπως χαρακτηριστικά είπε, με λόγια γλυκά και όμορφα που έβγαιναν κατευθείαν από την καρδιά της!

Με ένα πλατύ χαμόγελο που φώτιζε ακόμη περισσότερο το πρόσωπο της δεν σταμάτησε να μεταδίδει τα συναισθήματα της ενώ με λεπτομέρεια περιέγραφε όλη την διαδικασία που έζησε!

Όσο ποτέ ευχαριστήθηκε όλο αυτό που της είχε συμβεί και ευχήθηκε να ζήσουν και άλλοι πολλοί ακόμη όλη αυτή την εμπειρία...

Με μπρίο και φινέτσα αλλά και με χαμόγελα ευτυχίας και αισιοδοξίας έστειλε τα μηνύματα της η Αντωνία συμβουλεύοντας όλες τις κυρίες να πάρουν την απόφαση και να αλλάξουν την εμφάνιση που τόσο πολύ τους απασχολεί. 

«Συνήθως αναβάλουμε κάτι που τόσο θέλουμε να κάνουμε από Δευτέρα σε Δευτέρα όμως έρχεται τώρα η εκπομπή να σας τονίσει ότι δεν έχετε πια δικαιολογία και μπορείτε να λάβετε σημαντικά δώρα ομορφιάς δίνοντας σας την ευκαιρία να ανανεωθείτε ψυχή και σώμα» υπογράμμισε η Αναστασία Μπιτζιλέου!

Αξίζει να τονιστεί ότι η Μαρία Μανασάκη και η ομάδα της από το πολυδύναμο κέντρο SLIM WAY, το μοναδικό στην ΚΡΗΤΗ που απαρτίζεται από γιατρούς - αισθητικούς - διατροφολόγους και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, σχεδιάζοντας έτσι και υλοποιώντας ένα πρόγραμμα ανανέωσης για την Αντωνία που ήταν κομμένο και ραμμένο πάνω της.

Για αυτό άλλωστε ήρθε και η μεγάλη επιτυχία με απόλυτη συνέπεια και πειθαρχεία τήρησε αυτό το πρόγραμμα και μόνο νικήτρια βγήκε από όλη αυτή την διαδικασία!

Εκείνοι που βοήθησαν στο να πραγματοποιήσει η Αντωνία το όνειρο της και που συνέλαβαν στην τελική εμφάνιση της είναι:

Αδυνάτισμα, σώμα, πρόσωπο, αποτρίχωση: SLIM WAY

Μαλλιά, μακιγιάζ, μανικιούρ: Ειρήνη Τριφίδη

Ρούχα-Αξεσουάρ: ELENA G.

Πέντε γυναίκες μέχρι σήμερα από τον φετινό κύκλο εκπομπών κατάφεραν να δουν τον εαυτό τους να αλλάζει. Όλες τις είδαμε αναπτερωμένες ψυχολογικά και πανέμορφες.

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η εκπομπή γεμίζει προσωπική χαρά στις γυναίκες που συμμετέχουν γι' αυτό ακριβώς το λόγο συνεχίζει απτόητη τον ρόλο της και είναι έτοιμη να γνωρίσει στους τηλεθεατές της "ΚΡΗΤΗ ΤV" το νέο make over 6ο στην σειρά την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News