default-image

Μήνυμα ενότητας στους Χριστιανούς από Γερμανό θεολόγο (photos)

Κρήτη
Μήνυμα ενότητας στους Χριστιανούς από Γερμανό θεολόγο (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια απροσδόκητη και ευχάριστη έκπληξη περίμενε έξω από τον Άγιο Τίτο τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Η οικογένεια ενός Γερμανού θεολόγου ήρθε στην Κρήτη μόνο για την Πανορθόδοξη Σύνοδο.

Ο θεολόγος είναι Χριστιανός. Ευνόητο είναι ότι ο Γερμανός θεολόγος πιστεύει στην ομόνοια, την αγάπη, τη συμπόρευση και την ενότητα της Χριστιανοσύνης και αυτό το μήνυμα θέλει να στείλει από την Κρήτη σε όλο τον κόσμο.

Ο Klaus Kollmeder, όπως είναι το όνομά του, έχει επισκεφτεί όλα τα Πατριαρχεία της Ορθοδοξίας και είναι θερμός και δραστήριος υποστηρικτής της αδελφοσύνης, του διαλόγου και της συμφιλίωσης ανάμεσα στις Εκκλησίες. Αυτό το μήνυμα επιθυμεί να περάσει και στα παιδιά του τα οποία είναι 15, 12, 6 και 2 χρονών με το μικρότερο να μετράει μόλις ενάμιση μήνα ζωής.

Μία ανθρώπινη και συγκινητική ιστορία που έρχεται για να θυμίσει σε όλους μας πως η πίστη μας δεν είναι καταγραμμένη σε ακατανόητα βιβλία, αλλά υπάρχει βαθιά μέσα στη ψυχή και το είναι μας και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας κάθε στιγμή αρκεί να το θελήσουμε.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News