default-image

Το πριμ Ολυμπιάδας και τα 26 "εισιτήρια" για το Ρίο

Σπορ
Το πριμ Ολυμπιάδας και τα 26 "εισιτήρια" για το Ρίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ειρήνη Βασιλείου έκανε με το 52.12 (52.20 το όριο) καταγράφηκε ως η 2η Ελληνίδα "400αρα" που θα πάει σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας του Άρη Βισκαδουράκη θα έχει βέβαια και το δικό της οικονομικό μπόνους ενόψει Ρίο...

Συγκεκριμένα, θα εισπράξει από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το ποσό των 10.600 ευρώ περίπου ως πριμ Ολυμπιακής προετοιμασίας. Είναι το ποσό που εισπράτουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που προκρίνονται στους Ολυμπιακούς.

Οι 26 αθλητές-τριες του στίβου που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους μέχρι στιγμής είναι οι εξής:  Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ), Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ), Νικόλ Κυριακοπούλου (επί κοντώ), Λυκούργος Τσάκωνας (200μ.), Μαρία Μπελιμπασάκη (200μ.), Αντώνης Μάστορας (ύψος), Κώστας Μπανιώτης (ύψος), Κώστας Δουβαλίδης (110μ. εμπόδια)

Αλέξανδρος Παπαμιχάηλ (50χλμ. και 20χλμ. βάδην), Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (20χλμ. βάδην), Δέσποινα Ζαπουνίδου (20χλμ. βάδην)

Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (δίσκος), Σοφία Ρήγα (μαραθώνιος), Ράνια Ρεμπούλη (μαραθώνιος), Μερούσης Χριστόφορος (μαραθώνιος)

Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν), Γιώτα Βλαχάκη (μαραθώνιος), Νίκος Σκαρβέλης (σφαιροβολία), Παναγιώτα Τσινοπούλου (20χλμ. βάδην)

Αλεξία Παππά (10.000μ.), Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), Χάιδω Αλεξούλη (μήκος), Μιχάλης Αναστασάκης (σφυροβολία)

Μιχάλης Καλομοίρης (μαραθώνιος), Ειρήνη Βασιλείου (400μ.), Ελισάβετ Πεσιρίδου (100 μ. εμπόδια).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News