Ειδήσεις

Πρωτιά για την Αλεξάνδρα με 19.215 μόρια πέτυχε το στόχο

Βρίσκεται στη λίστα των πρώτων, των αριστούχων που τα κατάφεραν στις πανελλαδικές εξετάσεις.Έκανε το όνειρο της πραγματικότητα πετυχαίνοντας όχι μόνο να περάσει σε σχολή της επιλογής της αλλά και να βγάλει πολύ υψηλή βαθμολογία.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Κορνηλάκη,μαθήτρια της 3ου λυκείου Ηρακλείου ,υποψήφια πανελλαδικών εξετάσεων η οποία και  συγκέντρωσε 19.215 και συγκαταλέγεται μεταξύ των αριστούχων με τις πιο υψηλές βαθμολογίες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις τουλάχιστον στο Ηράκλειο .

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, πήγε μαζί με τους δικούς της για να δουν τα αποτελέσματα και η χαρά της δεν μπορούσε να περιγράφει με δάκρυα χαράς και συγκίνησης να διακατέχουν τόσο την ίδια όσο και την μαμά της ,γνωστή νομικό αλλά και τον μπαμπά της, φιλόλογο που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της κόρης του δίνοντας τα φώτα του στο να καταφέρει τελικά τον στόχο της.

Πάντως όπως όλα δείχνουν και σε αυτήν την περίπτωση το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά καθώς η Αλεξάνδρα θέλει να ακολουθήσει το δρόμο της μαμάς της και στο μέλλον να γίνει και εκείνη μια επιτυχημένη νομικός.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραίτη - Βάλια Μπούη

Σχόλια