Ειδήσεις

Βρήκε θάνατο στα συντρίμμμια του αυτοκινήτου, 35 οι νεκροί

Δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας στην εθνική οδό Ηρακλείου -Αγίου Νικολάου, στο ύψος της διασταύρωσης προς τον Άγιο Ιωάννη Χωστό με νεκρό τον οδηγό του αυτοκινήτου που φέρεται να έχασε τον έλεγχο του.

Το αποτέλεσμα της ήταν το αυτοκίνητο του 42χρονου να ανατραπεί.

Ο άνδρας ο οποίος ήταν πρώην ποδοσφαιριστής σε ομάδες του Ηρακλείου και ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο, ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του ανεβάζοντας όμως την ίδια ώρα τον αριθμό των νεκρών στον βωμό της ασφάλτου στους 35.

Τα αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνά η τροχαία.

Α.Μεϊμαράκης: Ανάγκη να αλλάξουν όλα για τη σωτηρία μας στην άσφαλτο

Την ανάγκη να αλλάξουν όλα από τη νομοθεσία μέχρι την εκπαίδευση και την εξέταση των νέων οδηγών, όπως επίσης και την επανεξέταση των σημερινών, επισήμανε μιλώντας στο Ενημερωτικό Μαγκαζίνο του Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών Αλέξανδρος Μεϊμαράκης.

Με δεδομένο πάντως  την αυξημένη κίνηση των εκδρομέων, από και προς τα αστικά κέντρα, ενόψει της περιόδου εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος , η αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Η εκπόνηση των μέτρων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή δραστηριοποίηση, συντονισμό και εποπτεία όλων των Υπηρεσιών Τροχαίας προκειμένου να εξασφαλιστούν οι συνθήκες ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της Χώρας.

Σχόλια