default-image

Σαντορινιός ο Μανόλης Παπαματθαιάκης!

Ποδόσφαιρο
Σαντορινιός ο Μανόλης Παπαματθαιάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγάλη προπονητική έκπληξη του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε σήμερα με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη να λύνει τη συνεργασία του με τον Ερμή Ζωνιανών και να δίνει τα χέρια με τον Πανθηραϊκό Σαντορίνης!

Οι πρωταθλητές Κυκλάδων την περασμένη περίοδο, πήραν μέσω των μπαράζ την άνοδό τους στην Γ' Εθνική και στην πρώτη παρουσία στην ιστορία τους σε ένα εθνικό πρωτάθλημα, θα έχουν στον πάγκο τους έναν Ηρακλειώτη προπονητή με μεγάλη εμπειρία στην Γ' Εθνική.

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης βρέθηκε σήμερα στη Σαντορίνη και συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας, συμφωνώντας για κοινή πορεία, ενώ αύριο θα επισημοποιηθεί η νέα συνεργασία.

Ο κ. Παπαματθαιάκης μίλησε νωρίτερα στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο 98,4 τονίζοντας τα εξής: «Προσωπικά ήθελα κάτι διαφορετικό εκτός Κρήτης την φετινή περίοδο. Την απόφασή μου θα την κρίνει ο χρόνος. Στη Σαντορίνη υπάρχει ενθουσιασμός και φλόγα για το μέλλον. Υπάρχει ένα μοντέλο διοίκησης με μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν και στηρίζουν οικονομικά την ομάδα, όπως γίνεται και στον ΟΦΗ. Πριν κλείσω στον Πανθηραϊκό, επικοινώνησα με τον πρόεδρο του Ερμή, τον Γιάννη Κάββαλο τον οποίο και ενημέρωσα. Στα Ζωνιανά ήταν άψογη η συνεργασία μας αλλά ήθελα μία αλλαγή στην καριέρα μου…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News