Ειδήσεις

Αλλαγή φρουράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του neakriti.gr για την παραίτηση του προέδρου και του αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, διέρρευσε πριν από λίγο και η επιστολή που έστειλε προς τους συνεργάτες και συναδέλφους του στον Οργανισμό, προκειμένου να τους ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή, ο Αντώνης Μωϋσίδης.

Η επιστολή του πρώην πλέον προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι γραμμένη σε ένα ύφος τέτοιο, που αφήνει να εννοηθεί ότι αυτή δεν είναι ακριβώς παραίτηση, αλλά είναι αντικατάσταση.

Αναλυτικότερα, η επιστολή Μωϋσίδη, που έχει σημερινή ημερομηνία αλλά επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για χθεσινή παραίτηση, αναφέρει τα εξής:

«Σας ενημερώνω ότι από χθες έχω καταθέσει εγγράφως την παραίτησή μου προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Ευαγ. Αποστόλου, κι εντός των προσεχών ημερών αναμένεται ο ορισμός του νέου προέδρου του Οργανισμού.

Πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα, νιώθω πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη της προσπάθειας που καταβάλλαμε στο διάστημα αυτό και μάλιστα μέσα σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές δημόσια, ο Οργανισμός απαρτίζεται από ικανότατα στελέχη υψηλού επιπέδου προσόντων, τα οποία ασκούν τα καθήκοντά τους με επιτυχία, ζήλο και πολλές φορές αυταπάρνηση.

Θεωρώ ότι υπηρέτησα τον Οργανισμό με συνέπεια και σεβασμό στην αξιοπιστία του και πάντα με γνώμονα την επιτακτική ανάγκη τήρησης της σχετικής Κοινοτικής & Εθνικής Νομοθεσίας, ώστε να διασφαλίζεται στο έπακρον το δημόσιο συμφέρον.

Σας εύχομαι να έχετε υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Αντώνιος Μωυσίδης

Πρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ».

Ρεπορτάζ: Χριστόφορος Παπαδάκης

Σχόλια