default-image

Οι επιπτώσεις των ρευματικών νοσημάτων θέμα εσπερίδας

Υγεία
Οι επιπτώσεις των ρευματικών νοσημάτων θέμα εσπερίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενημερωτική εσπερίδα για τις εξωαρθρικές επιπτώσεις των ρευματικών νοσημάτων, διοργανώνει ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών του αλλά και του γενικού κοινού και σε συνεργασία με την Κλινική Ρευματολογίας, Κλινικής Ανοσολογίας και Αλλεργιολογίας του ΠΑΓΝΗ.

Η εσπερίδα με τίτλο "Η φροντίδα των ρευματοπαθών από άλλες ειδικότητες πλην του ρευματολόγου: συννοσηρότητες, εκδηλώσεις σε άλλα συστήματα, πρόληψη", θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου 2016 στις 18:15 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Ατλαντίς" στο Ηράκλειο αίθουσα Μίνως II, πρόσβαση από την οδό Μαλικούτη).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18.15-18.40: Προσέλευση - καφές

18.40: Καλωσόρισμα - Χαιρετισμός από Σ.Ρ.Κ.

18.50: Μητρούσκα Ιωάννα (Πνευµονολόγος, ?ιευθύντρια της Πνευµονολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ), "Πότε ο ασθενής με ρευματικό νόσημα πρέπει να εκτιμηθεί από Πνευμονολόγο";

19.10: Παναγιωτάκης Συμεών (Παθολόγος, Επιμελητής Α' Γενικής Παθολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ), "Πρωτογενής πρόληψη σε ρευματοπαθείς: Καρδιαγγειακά και νεοπλασματικά νοσήματα".

19.30: Γιαρμουκάκης Θάνος (Οφθαλμίατρος), "Ρευματοπάθειες και το μάτι".

19.50: Σαμωνάκης Δημήτριος (Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος, Επιμελητής Α' Γαστρεντερολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ), "Κύριες εκδηλώσεις από το πεπτικό των ρευματικών νοσημάτων-τρανσαμινασαιμία".

Συντονισμός: Πρόδρομος Σιδηρόπουλος, Αναπληρωτής καθηγητής Ρευματολογίας, Δ/ντής Κλινικής Ρευματολογίας, Κλινικής Ανοσολογίας και Αλλεργιολογίας, ΠαΓΝΗ                                                                                  

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News