default-image

Το τρόμο βίωσε ζευγάρι στη Γλυφάδα τα ξημερώματα

Ελλάδα
Το τρόμο βίωσε ζευγάρι στη Γλυφάδα τα ξημερώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φόβο και τον τρόμο βίωσε ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στην Γλυφάδα, όταν δύο άγνωστοι αλλοδαποί, μετά τις δύο τα ξημερώματα, κατάφεραν να αναρριχηθούν με σχοινιά στο δεύτερο όφορο διώροφης οικίας και αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα με κατσαβίδια, εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.

Ακινητοποίησαν το ζευγάρι με την απειλή βίας και έδεσαν πρώτα τον 50χρονο άνδρα με ζώνες από τα παντελόνια του. Τα όσα ακολούθησαν, σύμφωνα με το news247, μόνο εφιάλτη μπορούσαν να μοιάζουν, αφού οι δύο δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά, απείλησαν το ζευγάρι με τα κατσαβίδια για να τους δώσουν όσα χρήματα και κοσμήματα είχαν.

Ο άντρας τους εξήγησε πως δεν είχε τίποτα μέσα στο σπίτι κάτι που διαπίστωσαν ερευνώντας και μόνοι τους και για να αποφύγει άλλες καταστάσεις, τους είπε ότι είχε χρήματα τα οποία όμως τα είχε κρυμμένα στο κρεοπωλείο του στην ίδια περιοχή, επί της οδού Φραντζή.

Τότε, οι δράστες αποφάσισαν να αφήσουν δεμένο τον άντρα στο σπίτι και να πάρουν μαζί τους την 47χρονη σύζυγό του για να τους πάει στο κατάστημα και να τους υποδείξει την κρυψώνα, όπως και έγινε, με την 47χρονη και τον άντρα της που είχε μείνει πίσω δεμένος και φιμωμένος τα λεπτά να μοιάζουν με αιωνιότητα.

Οι δράστες ανακάλυψαν πως το θύμα τους έλεγε την αλήθεια και όντως σε κρυψώνα μέσα στα ψυγεία του κρεοπωλείου, ανακάλυψαν 150.000 ευρώ σε μετρητά, που ήταν όλη και η μοναδική περιουσία της οικογένειας, χρήματα τα οποία είχε "τραβήξει" το ζευγάρι πριν τα capital controls και τα έκρυβε εκεί φοβούμενο τυχόν "κούρεμα" καταθέσεων.

Ικανοποιημένοι οι δράστες από την λεία τους, δεν πείραξαν την 47χρονη γυναίκα και μάλιστα την επέστρεψαν με αυτοκίνητο πίσω στο σπίτι της, αφήνοντάς της ακριβώς έξω από την πόρτα, με... περίσσια ευγένεια.

Η σύζυγος έτρεξε να λύσει τον άντρα της και αμέσως το ζευγάρι κάλεσε την Αστυνομία, παρά τις έρευνες που ακολούθησαν όμως στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών. Έρευνα για το περιστατικό αυτό διενεργεί η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News