Ειδήσεις

Δύο οικογένειες προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα

Φρένο μπήκε στην προσπάθεια 5 ατόμων να ταξιδέψουν με παράνομο τρόπο από το Ηράκλειο. Πέντε αλλοδαποί ,ένας άνδρας και τέσσερις γυναίκες ,συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», όταν θέλησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Γερμανία και Ιταλία.

Πρόκειται για μια 27χρονη, μια 26χρονη και μια 23χρονη από το Αφγανιστάν καθώς και ένα 30χρονο και μια 18χρονη από τη Συρία.

Η 27χρονη συνοδεύοντας τα δύο ανήλικα παιδιά της,έδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Δανίας, προκειμένου να αναχωρήσει για το Μόναχο, ενώ ο 30χρονος με την 18χρονη, συνοδεύοντας το ανήλικο παιδί τους, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Βενετία.

Επίσης η 26χρονη όσο και η 23χρονη που συνόδευαν και αυτές τα ανήλικα παιδιά τους, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ισπανίας και Γαλλίας αντίστοιχα, για να αναχωρήσουν για το Μπάρι της Ιταλίας.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια