Ειδήσεις

Ο υπουργός Εσωτερικών έρχεται Κρήτη

Στην Κρήτη θα βρεθεί το σαββατοκύριακο ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, όχι για να απολαύσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αλλά για δουλειά. Το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και ξεκινά το Σάββατο 18 Ιουνίου από το Ρέθυμνο.

Εκεί θα προκαλέσει σύσκεψη με την αντιπεριφερειάρχη Μαίρη Λιονή, τους δημάρχους του νομού και τις παραγωγικές τάξεις του Ρεθύμνου. Οι προσκληθέντες στη σύσκεψη εκτιμούν πως η συζήτηση θα περιστραφεί στις αλλαγές του προωθούμενου νόμου για θέματα αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού, ίσως και στο σχεδιαζόμενο νέο εκλογικό νόμο.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου ο υπουργός θα βρεθεί στο Ηράκλειο, όπου το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά - με την ευκαιρία της εορτής της Πεντηκοστής - θα συλλειτουργήσουν οι προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών του κόσμου.

Μετά το συλλείτουργο προβλέπεται να παραστεί στη δεξίωση που θα παραθέσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τους Αρχιεπισκόπους. Το πέρας της δεξίωσης έχει οριστεί για τις 4:30 το απόγευμα, οπότε και εκτός απροόπτου θα αναχωρήσει με τους υπόλοιπους επίσημους για τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ελεύθερνας Ρεθύμνου.

Μεταξύ των επισήμων, υπενθυμίζουμε, είναι και ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς.

ΕΣΤ

Σχόλια