default-image

Συνάντηση για την Ολοκληρωμένη Αστική Παρέμβαση

Κρήτη
Συνάντηση για την Ολοκληρωμένη Αστική Παρέμβαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης  κ. Ειρηναίο συναντήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης για το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης - Βιώσιμης Αστικής  Ανάπτυξης του Δήμου.

Ο Δήμαρχος εξέθεσε στον Αρχιεπίσκοπο τις προτεραιότητες και τους στόχους του σχεδίου εξηγώντας του παράλληλα τη μεγάλη σημασία της δημόσιας διαβούλευσης λέγοντας: «Έχουμε  προγραμματίσει το επόμενο διάστημα σειρά επαφών με όλους τους φορείς της πόλης. Ξεκινάμε από την Αρχιεπισκοπή  αυτή την ανοιχτή συζήτηση διότι θεωρούμε ότι με τις παρατηρήσεις σας  μπορείτε να βοηθήσετε σημαντικά στην τελική διαμόρφωση της πρότασης μας».

Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι δεν μιλάει μονάχα ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας αλλά πρωτίστως  ως ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για το καλό του Ηρακλείου. Στη συνέχεια παρέθεσε μια σειρά προτάσεων και σκέψεων για θέματα της πόλης, τα οποία ο ίδιος θεωρεί ότι θα ήταν χρήσιμο να ενταχθούν στον κεντρικό σχεδιασμό του ΣΟΑΠ - ΒΑΑ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη, η προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Κρήτης κ. Μαρία Κασσωτάκη καθώς και ο Πρωτοσύγκελος της ΙΑΚ, κ. Μεθόδιος Βερνιδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News