default-image

Ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη για να ευχαριστήσει το γιατρό της

Κρήτη
Ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη για να ευχαριστήσει το γιατρό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις διακοπές τους επέλεξαν και πάλι να κάνουν στην Κρήτη ο Πίτερ Στάπλεϊ με τη σύζυγό του Μάργκαρετ από το Κεντ της Αγγλίας.

Με σκοπό όμως και προτεραιότητα αυτή τη φορά να ευχαριστήσουν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που πριν από ένα χρόνο στη διάρκεια των διακοπών τους, τους βοήθησαν ώστε η Μάργκαρετ μετά από μια σοβαρή και αιφνίδια νόσο να χειρουργηθεί επειγόντως και να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ και στη Θωρακοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση για πολλές ημέρες.

Επέστρεψε για το "ευχαριστώ"

Σήμερα υγιής επέστεψε να ευχαριστήσει τους θωρακοχειρουργούς κ.Δροσίτη και ΤΗΝ κα Χιονίδου, την αναισθησιολόγο κα Καυκαλάκη, τον διευθυντή  κ. Γεωργόπουλο και όλους τους γιατρούς και το προσωπικό της ΜΕΘ και στο πρόσωπο της προϊσταμένης της Θωρακοχειρουργικής κλινικής κας Κακουδάκη όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής.

Είναι κάτι που τιμά πέρα από τους θεράποντες και τις κλινικές τους, όλο το νοσοκομείο σε μια περίοδο αμφισβήτησης για την υγεία στη χώρα μας, τον τόπο μας και βέβαια την εικόνα της χώρας μας στο κρίσιμο πεδίο του τουρισμού και της ασφάλειας που νοιώθουν οι τουρίστες κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Ρεπορτάζ : Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News