Ειδήσεις

Μετά τον Κατρούγκαλο σειρά έχει ο Πολάκης... (video)

Στην ανατολική Κρήτη σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης.  Στη ΔΥΠΕ ήταν το πρωί της Δευτέρας η πρώτη στάση και η συνάντηση του με τους φαρμακοποιούς.

Στη συνέχεια στην Ιεράπετρα και στον Άγιο Νικόλαο για την υγεία.

Θερμή η υποδοχή που του επιφυλάσσεται στην Ιεράπετρα και καταγγελίες της Επιτροπής Αγώνα για αλλαγή του προγράμματος και υποβάθμιση του θέματος από τη Δημοτική αρχή σύμφωνα με το μέλος της Επιτροπής Μαρία Κτιστάκη.

 Το παρόν δίνουν και τα σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία του νησιού.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Οι αγώνες μας ενάντια στις μεθοδεύσεις και τις πολιτικές παλιών και νέων κυβερνήσεων έχουν κρατήσει το νοσοκομείο μας ανοιχτό και ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Με αγώνες απαντάμε στα νέα μνημονιακά μέτρα που επιβάλλουν κυβέρνηση και «θεσμοί» οδηγώντας στην πλήρη διάλυση της Υγείας, της Παιδείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τη φοροαρπαγή του εισοδήματος των μεσαίων και φτωχών στρωμάτων, την καταστροφή των μικρομεσαίων και των αγροτών, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα προηγηθεί συνάντηση στην 7η ΥΠΕ Κρήτης και κατόπιν συνοδευόμενος από τη διοίκηση της ΔΥΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός θα μεταβεί στην Ιεράπετρα, όπου θα συναντηθεί με το δήμαρχο, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το νοσοκομείο, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη διοίκηση και τα θεσμικά όργανα, αλλά και συζήτηση με τους εργαζόμενους. Οι πληροφορίες, κάνουν λόγο, επίσης για επίσκεψη του υπουργού και στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

 

Το απόγευμα ο αναπληρωτής υπουργός μεταβαίνει στον Άγιο Νικόλαο για την υγεία και το νοσοκομείο με τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο όπως λέει ο Γιώργος Μανουσάκης να διεκδικούν τα αυτονόητα για τη σωτηρία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Σχόλια