Ειδήσεις

"Θερμή" υποδοχή ετοιμάζουν οι Ιεραπετρίτες στον Π. Πολάκη

Μπαρούτι μυρίζει η ατμόσφαιρα στην Ιεράπετρα ενόψει της καθόδου του Χανιώτη αναπληρωτή υπουργού υγείας, Παύλου Πολάκη. Εργαζόμενοι και απλοί πολίτες ετοιμάζουν "θερμή" υποδοχή στον υπουργό, με αιχμή του δόρατος τη δραματική κατάσταση του πολύπαθου Νοσοκομείου της πόλης.

Απαντήσεις περιμένει από τον υπουργό η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας, ενώ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας στις 12 το μεσημέρι.

Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας

Η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Οι αγώνες μας ενάντια στις μεθοδεύσεις και τις πολιτικές παλιών και νέων κυβερνήσεων έχουν κρατήσει το νοσοκομείο μας ανοιχτό και ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Με αγώνες απαντάμε στα νέα μνημονιακά μέτρα που επιβάλλουν κυβέρνηση και «θεσμοί» οδηγώντας στην πλήρη διάλυση της Υγείας, της Παιδείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τη φοροαρπαγή του εισοδήματος των μεσαίων και φτωχών στρωμάτων, την καταστροφή των μικρομεσαίων και των αγροτών, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα προηγηθεί συνάντηση στην 7η ΥΠΕ Κρήτης και κατόπιν συνοδευόμενος από τη διοίκηση της ΔΥΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός θα μεταβεί στην Ιεράπετρα, όπου θα συναντηθεί με το δήμαρχο, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το νοσοκομείο, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη διοίκηση και τα θεσμικά όργανα, αλλά και συζήτηση με τους εργαζόμενους. Οι πληροφορίες, κάνουν λόγο, επίσης για επίσκεψη του υπουργού και στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Σχόλια