default-image

Στον Άγιο Νικόλαο σήμερα ο Κατρούγκαλος

Κρήτη
Στον Άγιο Νικόλαο σήμερα ο Κατρούγκαλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο της διημέρης επίσκεψης του στην Κρήτη ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αναμένεται να έχει συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και στο Λασίθι, με άξονα τα εργασιακά και το ασφαλιστικό.

Σήμερα Κυριακή περιοδεύει στο νομό Λασιθίου. Στις 11 το πρωί, μάλιστα είναι ένας από τους ομιλητές στο ξενοδοχείο "Ερμής" στον Άγιο Νικόλαο σε εκδήλωση -συζήτηση με θέμα "Τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό-Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα εργασιακά δικαιώματα".

Μετά την αποδοκιμασία... ο αποκλεισμός

Δεν του "πάει" η Κρήτη του κ. Κατρούγκαλου όπως δείχνουν τα γεγονότα, αφού μετά τις πρωινές αποδοκιμασίες έξω από το Επιμελητήριο Ηρακλείου το βράδυ ομάδες αντιεξουσιαστών απέκλεισαν στο δημοτικό κτίριο επί της Ανδρόγεω την προγραμματισμένη ομιλία του με τους ανθρώπους της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζουν την εξέλιξη αυτή ως φίμωση ενός ουσιαστικού διαλόγου.

Συζήτηση για προσλήψεις στο Ηράκλειο

Ο υπουργός Εργασίας είχε συνάντηση χθες το πρωί στο δημαρχείο Ηρακλείου, όπου με το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό συζήτησαν για εργασιακά θέματα και ειδικότερα για θέματα προσλήψεων και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες εργαζομένων στο Δήμο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, ο πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Απόλλωνας Φιλιππής, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Παυλιδάκης και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Καλουδιώτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News