default-image

Γιώργος, Αντώνης, ή Τρύφων ...ο Σαμαράς;

Ποδόσφαιρο
Γιώργος, Αντώνης, ή Τρύφων ...ο Σαμαράς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει πολύ χιούμορ η όλη φάση της είδησης που δημοσιεύουν αθηναϊκά μέσα, ότι ο ΟΦΗ πάει για το μεγάλο «μπαμ» για τον Γιώργο Σαμαρά. Όχι γιατί είναι κάτι απίστευτο, αλλά γιατί μάλλον μοιάζει με απίθανο, επειδή ο Γιώργος, έχει ακόμη να μαζέψει εμπειρίες ωραίας ζωής και χρήματος από το μεγάλο και ανεξερεύνητο πεδίο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα εύκολα θέματα άλλωστε που γίνονται ανάρπαστα στο διαδίκτυο, είναι εκείνα που μοιάζουν απίστευτα, άσχετα αν είναι ή όχι αληθινά!

Παρακολουθήσαμε με πολύ ενδιαφέρον την αντίδραση του Στέλιου Πρινιανάκη, επιστήθιου φίλου του Γιώργου Σαμαρά που βρίσκεται μαζί με τον διεθνή μας άσο στην Οκλαχόμα Σίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες, να σχολιάζει την είδηση, ως εξής: «Πάει ο ΟΦΗ για το μπαμ με Σαμαρά! Τον Αντώνη θα εννοούν λογικά;;; Τί άλλο θα διαβάσω σήμερα!»

Αυτά γράφει ο κολλητός του Γιώργου και φαίνεται στην πρώτη ματιά να υποτιμά τον ΟΦΗ που είναι και η ομάδα του. Όμως, μάλλον εννοεί όσα συμβαίνουν στην ανεβασμένη πραγματικότητα του φίλου του. Καλά λεφτά, καλή ζωή, άλλη εμπειρία στα 31 του τόσα made USA!…

Κι όταν ο φίλος Μαρίνος Σαμαρίτης, σχολιάζει πως «βάζουν έξτρα αλατοπίπερο», ο Στέλιος Πρινιανάκης προσθέτει «και λίγη sause»! Με αυτό και μόνο το θέμα έκλεισε ως μενού, εντυπωσιακής ρεκλάμας! Και ευτυχώς που βρέθηκε και το χιούμορ του άλλου φίλου του Θεόφιλου Αδαμάκη, που «έγραψε» με το «Άντε ρε τον Αντώνη;;; Εγώ νόμιζα τον Τρύφωνα»!

-Στη φωτογραφία ο Γιώργος Σαμαράς (για του λόγου το αληθές) μαζί με τον επιστήθιο φίλο του Στέλιο Πρινιανάκη στην Times Square της Νέας Υόρκης, πριν από λίγες μέρες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News