default-image

Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι 59χρονος άνδρας

Κρήτη
Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι 59χρονος άνδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στις Αρχές, αφού κλήθηκαν για την αυτοκτονία ενός 59χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αυτόχειρας βρέθηκε στο μπάνιο του στο χωριό Βούτες από δικούς του ανθρώπους και συγκεκριμένα από έναν γείτονα που έστειλε η γυναίκα του, η οποία τον αναζήτησε καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνό.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός που έγινε αισθητός σε όλη την περιοχή.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία που αναμένεται να διερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας.

Οι λόγοι της τραγωδίας

Κάτοικοι της περιοχής, αναφέρουν στο neakriti.gr, ότι ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα ο ίδιος διατηρούσε κρεοπωλείο, ενώ η καταγωγή του ήταν από τον Κρουσώνα.

το κρεοπωλείο του 59χρονου στις Βούτες

Στο χωριό τις τελευταίες ώρες επικρατεί αναστάτωση καθώς πρόκειται για ένα περιστατικό που συγκλόνισε την κατά τα άλλα ήρεμη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Η οικογένειά του, είναι συγκλονισμένη και έκλαιγαν προσπαθώντας να βρουν παρηγοριά στους ανθρώπους που πλησίασαν για να τους βοηθήσουν.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα μάλιστα ο κεντρικός δρόμος είχε αποκλειστεί, με την παρέμβαση της Αστυνομίας να είναι καίρια για την αποσυμφόρηση της κίνησης, καθώς όλοι σταματούσαν για να δουν τι έχει συμβεί.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News