default-image

Τέλος οι δοκιμές παικτών για την Κ19 του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Τέλος οι δοκιμές παικτών για την Κ19 του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία μέρα σήμερα για τις προπονήσεις που γίνονται στο ΒΑΚ και ουσιαστικά είναι δοκιμαστικά τεστ για παίκτες που μπορεί να απασχολήσουν την Κ19 του ΟΦΗ.

Μέσα απο τις προπονήσεις που έγιναν οι προπονητές του ΟΦΗ Κολιτσιδάκης,Κουνδουράκης, Πουπάκης, είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ταλέντα απο ομάδες του Ηρακλείου και της Κρήτης, που έχουν την προοπτικη να στελεχώσουν την «δεύτερη» ομάδα του ΟΦΗ, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football league.

Κολιτσιδάκης: «Επιλέξαμε περίπου 15 παιδιά»

«Επιλέξαμε πάνω απο 15 παιδιά, απο τα 40 περίπου, που είδαμε όλη την εβδομάδα. Αυτοί οι παίκτες  μαζί με κάποια παιδιά του ΟΦΗ' 94 και κάποιους δανεικούς που είχε δώσει ο ΟΦΗ σε ομάδες, μπορούν να αποτελέσουν την βάση για την ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ τη νέα περίοδο» αναφέρει στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής των δοκιμαστικών τεστ που έγιναν όλη την εβδομάδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το επόμενο βήμα είναι ο ΟΦΗ να συζητήσει με τις ομάδες που ανήκουν οι παίκτες που δοκιμάστηκαν και επιλέγησαν για να αποκτηθούν απο τον ΟΦΗ, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News