Ειδήσεις

Κλειδώθηκε στο όχημα και μπλόκαρε... η Λ.62 Μαρτύρων

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων Ηρακλείου το μεσημέρι της Παρασκευής όχι για τις γνωστές αιτίες αλλά για λόγους… "ασφαλείας". Υπάλληλος εταιρίας χρηματαποστολής «κλειδώθηκε» μέσα στο όχημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μετακινηθεί μπλοκάροντας το δρόμο αρχικά για διερχόμενο λεωφορείο και κατ'απέκτασην και οδηγούς που ακολουθούσαν.

"Έμφραγμα" στη Λεωφόρο

Για 40 τουλάχιστον λεπτά όλοι οι οδηγοί που θέλησαν να διασχίσουν την λεωφόρο παρέμειναν «κολλημένοι» στο τιμόνι και δεν μπορούσαν να κουνήσουν ούτε εκατοστό ,ενώ πολλοί κατέβηκαν από το αυτοκίνητο για να δουν τι είχε συμβεί.

Εγκλωβίστηκε ο οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα της χρηματαποστολής κλείδωσε το διαχωριστικό ασφαλείας ανάμεσα στη θέση του οδηγού και του χώρου του χρηματοκιβωτίου, με τον οδηγό να εγκλωβίζεται στο δεύτερο τμήμα και να μην έχει πρόσβαση στο κλειδί.   

Χρειάστηκε ακόμα και η συνδρομή της αστυνομίας για να ρυθμιστεί η κυκλοφορία.

Απίστευτη περιπέτεια που εξελίχθηκε σε κομφούζιο

Περιπέτεια και για τον υπάλληλο που απεγκλωβίστηκε τελικά μετά από μία σχεδόν ώρα από το όχημα το οποίο μετατράπηκε κάτω από τον ήλιο σε… σάουνα, ωστόσο η ταλαιπωρία για τους οδηγούς συνεχίστηκε αφού για αρκετή ώρα το όχημα παρέμενε ακινητοποιημένο.

Σχόλια