default-image

Βρέντζος: «Αθέτησε τη συμφωνία κυρίων ο Λαμπράκης»

Ποδόσφαιρο
Βρέντζος: «Αθέτησε τη συμφωνία κυρίων ο Λαμπράκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για αθέτηση της συμφωνίας κυρίων που είχε γίνει με το Σταύρο Λαμπράκη κάνει λόγο με νέα δήλωσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος. Μάλιστα αναφέρει ότι ο Λαμπράκης «έκλεισε την πόρτα του Μαρτινέγκο μια για πάντα». Αναλυτικά η νέα τοποθέτηση Βρέντζου:

«Μια τέτοια μέρα για τον Εργοτέλη σαν την σημερινή, αν όχι ιστορική σίγουρα πολύ σημαντική, δεν θα ήθελα ν' ασχολούμαι με ασήμαντα πράγματα που ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Δεν ανέχομαι όμως την σκόπιμη παραπληροφόρηση και τα κουτσομπολιά που έχουν ως στόχο τη δημιουργία έντασης κι αντιπαλότητας μεταξύ ανθρώπων και συλλόγων.

Για το θέμα του Σταύρου Λαμπράκη, χωρίς να υπάρχει λόγος να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, τα πράγματα είναι πολύ απλά:

Με τον Σταύρο είχαμε ουσιαστικά συμφωνήσει εδώ και καιρό, και το μόνο που έμενε να ξεκαθαρίσει πέρα από κάποιες οικονομικές λεπτομέρειες, αναμένοντας και το πράσινο φως για τη συμμετοχή μας στην Γ' Εθνική καθαροί από τα χρέη της ΠΑΕ, ήταν αν θα επέστρεφε στον Εργοτέλη ως προπονητής όπως εκείνος επιθυμούσε ή ως γενικός αρχηγός όπως προτιμούσα εγώ. Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι πήγε στον ΟΦΗ, δεν μ' ενδιαφέρει που πήγε, αλλά ότι δεν ήρθε σ' εμάς, αθετώντας τη συμφωνία κυρίων που είχαμε κάνει.

Όσο για τον Ντιέγκο Ρομάνο, εκθείασα τη στάση του, η οποία ήταν εντελώς αντίθετη μ' αυτή του Σταύρου, όχι επειδή δεν πήγε στον ΟΦΗ, αλλά επειδή έδειξε ότι θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή και να τελειώσει την καριέρα του στον Εργοτέλη.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ΟΦΗ, παρότι μ' έχουν στενοχωρήσει κάποια πράγματα, και θέλω να έχουμε άριστες σχέσεις μαζί του, όπως άλλωστε το έχω αποδείξει έως τώρα.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο κι ο Εργοτέλης, δεν έχουμε καμιά διάθεση αντιπαλότητας όχι μόνο με τον Συμπολίτη, αλλά και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Τους σεβόμαστε όλους κι ελπίζω από εδώ και στο εξής, για το κοινό καλό, να μας σέβονται κι αυτοί.

Καλή επιτυχία στον ΟΦΗ και στον Σταύρο Λαμπράκη. Ειδικά στον Σταύρο εύχομαι να πετύχει, διότι ο ίδιος έκλεισε την πόρτα του Μαρτινέγκο μια για πάντα...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News