default-image

Οι "άδειες τσέπες" οδηγούν σε "άδεια ταμεία"

Κρήτη
Οι "άδειες τσέπες" οδηγούν σε "άδεια ταμεία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα χρόνια της κρίσης να έχουν πλήξει όχι μόνο την επιχειρηματικότητα αλλά και την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών ο εμπορικός κόσμος έχει να αντιμετωπίσει την πρόκληση της επιβίωσης.

Oικονομική επιβίωση που διεκδικούν όμως και οι καταναλωτές οι οποίοι ψάχνουν προσφορές  κουπόνια και ευκαιρίες μειώνοντας παράλληλα δραματικά τα καταναλωτικά τους έξοδα. Πανελλήνια έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών δείχνει πως οι πολίτες σε ποσοστό 90% εξοικονομούν χρήματα μέσω προσφορών.

Έχουν προσαρμοστεί οι έμποροι στις ανάγκες που δημιούργησε η κρίση; Τι σημαίνει για τους επιχειρηματίες η αύξηση του ΦΠΑ σε 24%; Πόσο πλήττουν οι διαδικτυακές αγορές το λιανικό εμπόριο και πως οι καταστηματάρχες μπορούν να ξανακερδίσουν τους καταναλωτές;

Οι ανάγκες  για χαμηλές τιμές έχουν ανοίξει το δρόμο για τα κινέζικα καταστήματα; Πως μπορεί να σπάσει ο φαύλος κύκλος στην πραγματική οικονομία και να πέσει χρήμα στην αγορά;

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Μανώλης Κουμαντάκης και πρόεδρος ΟΕΒΕΝΗ κ. Μπάμπης Λεκάκης, δίνουν απαντήσεις στη Νικολέτα Σφακιανάκη σε "10 Λεπτά". Απόψε στις 22.00 μ.μ. στην "ΚΡΗΤΗ TV".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News