default-image

Τραγωδία: Kάηκε ζωντανός στην Porsche του (video)

Τραγωδία: Kάηκε ζωντανός στην Porsche του (video)

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα  στην Αττική Οδό στο ύψος του Mall, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όταν οδηγός κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πολυτελές τζιπ ανήκει στην σύζυγο του εκδότη της Ακρόπολης Παναγιώτη Μαυρίκου, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν το οδηγούσε ο ίδιος ο εκδότης.

Η σορός του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του εκδότη για αναγνώριση.

Ωστόσο, η σορός του οδηγού του πολυτελούς τζιπ είναι πλήρως απανθρακωμένη, όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές και έτσι η σύζυγος του εκδότη θα κληθεί να διαπιστώσει αν πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο μέσω προσωπικών αντικειμένων (όπως ρολόι ή άλλα κοσμήματα). Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε η επαλήθευση για την ταυτότητα του νεκρού θα γίνει μέσω εξέτασης DNA και με οδοντολογική εξέταση.

Πηγή video: newsit.gr

Η τραγωδία συνέβη στην Αττική Οδό στο ύψος του δήμου Ηρακλείου, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι λόγοι που προκάλεσαν την πυρκαγιά. Πληροφορίες αναφέρουν απλά ότι το μαύρο Porsche τζιπ σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και αμέσως μετά τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο καθώς δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και εν συνεχεία έχασε τις αισθήσεις του προφανώς από τις αναθυμιάσεις και απανθρακώθηκε.

Η κίνηση από τον κόμβο της Κηφισίας έως τον κόμβο της Λεωφόρου Ηρακλείου διεξάγεται με δυσκολία.

Πηγή:  iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News