default-image

Η ανάρτηση του πατέρα της Μελίνας μετά τις δηλώσεις Ξανθού

Κρήτη
Η ανάρτηση του πατέρα της Μελίνας μετά τις δηλώσεις Ξανθού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες μετά τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στη Βουλή με επίκεντρο την υπόθεση της μικρής Μελίνας και τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου, στην αντεπίθεση περνά ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

Ο Μάνος Παρασκάκης με μία ανάρτηση του στο Facebook θέτει καίρια ερωτήματα  σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, με σαφέστατες αιχμές και προς τον ίδιο τον υπουργό.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Παρακαλώ κοινοποιείστε το!!!

Εν έτει 2016 πως γίνεται προσωπικό του νοσοκομείου να συμμετέχει σε νευραλγική θέση σε χειρουργείο έχοντας κλέψει- υπεξαιρέσει πεθιδίνες,

από το Βενιζέλειο και έπειτα από το Παγνή Ηρακλείου;;;

Γιατί συνέχισε να εργάζεται;;;

Γιατί βρισκόταν στο χειρουργείο της κόρης μου;;;

Αν όλα πήγαιναν καλά θα συνέχιζε να εργάζεται;

Ποιός μου διασφαλίζει ότι είχε σώας τας φρένας τη στιγμή του χειρουργείου;

Όταν μάλιστα έχει παραδεχτεί τη χρήση τους;;

Γιατί δεν έχω ενημερωθεί έστω για την εξέλιξη της Ε.Δ.Ε, όσον αφορά την υπόθεση της κόρης μου;

Εάν ο κύριος Ξανθός δε θέλει να συζητηθεί στη Βουλή των Ελλήνων!!!

Που πρέπει να συζητηθεί στα κανάλια ή στις καφετέριες;;;

Ο φάκελος της μικρής Μελίνας όπως προκύπτει από τα όσα δήλωσε ο υπουργός υγείας εντός της Βουλής για το θέμα άνοιξε και πάλι. Αιχμηρός όμως εμφανίστηκε στην ομιλία του ο Βασίλης Κεγκέρογλου λέγοντας ότι στην υπόθεση υπάρχουν ερωτηματικά και σκιές γι'αυτό το λόγο όλα τα στοιχεία και τα δημοσιεύματα αποστέλλονται από τον ίδιο στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) για να προχωρήσει η έρευνα, ενώ την αποστολή στοιχείων δέχτηκε το υπουργείο. Διερωτήθηκε ακόμη γιατί 6 μήνες μετά το περιστατικό δεν έχουν δοθεί απαντήσεις στην οικογένεια του άτυχου κοριτσιού που αγωνιά.

Οι ευθύνες θα αποδοθούν αν υπάρχουν, απάντησε ο υπουργός υγείας Ανδρέας Ξανθός από το βήμα της Βουλής, στην ερώτηση του βουλευτή που ζήτησε να ολοκληρωθεί επιτέλους η έρευνα για το θάνατο του 4χρονου κοριτσιού από τη Νεάπολη που κατέληξε μετά από μια απλή επέμβαση ρουτίνας για να της αφαιρεθούν κρεατάκια στο Βενιζέλειο, στις 28 Δεκεμβρίου του 2015.Ο υπουργός επισήμανε ότι ο φάκελος με εντολή του επανεργοποιείται από το νέο διοικητή του Πανεπιστημιακού νοσοκομείο.

Υπεραμύνθηκε ακόμη της απόφασης του υπηρεσιακού διοικητή να ανατεθεί η ΕΔΕ για την υπόθεση σε πρόσωπο από το Αττικό. Παράλληλα τόνισε ότι το πόρισμα έχει διαβιβαστεί στη διοίκηση του νοσοκομείου και θα ότι επιληφθεί της υπόθεσης. Σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις που ζητήθηκαν από αστυνομικές και ανακριτικές αρχές θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες,όπως είπε.

Β. Κεγκέρογλου: Έξι μήνες μετά τίποτα

Ο κ. Κεγκέρογλου κατά την πρωτομιλία του δήλωσε πως το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφεύγει και μεταθέτει τις ευθύνες στο υπουργείο Παιδείας. Δεν έχει την ευαισθησία να πει έστω «ότι παρακολουθεί το θέμα». Το Υπ. Παιδείας για το πόρισμα των αναλύσεων μας ενημερώνει 3 μήνες μετά το περιστατικό ότι θα  αποστέλλονταν στις Ανακριτικές αρχές,όπως είπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News