default-image

Το σημείωμα που του έσωσε τη ...μηχανή

Πολιτισμός
Το σημείωμα που του έσωσε τη ...μηχανή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την γη κάτω από τα πόδια του έχασε το πρωί ο οδηγός της δίκυκλης μηχανής όταν και ενώ είχε κατέβει στο κέντρο για δουλειά ,διαπίστωσε ότι έλειπαν από την τσέπη του τα κλειδιά της μηχανής του.

Στην σκέψη και μόνο ,ότι η μηχανή του θα μπορούσε να είχε κάνει "φτερά" τον έλουσε κρύος ιδρώτας .

Άμεσα  κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου και την είχε αφήσει ,σε πάρκινγκ επί της οδού Βουρβάχων και σε πρώτη φάση μπορεί να μην βρήκε τα κλειδιά πάνω στο όχημα του αλλά τουλάχιστον η καρδιά πήγε στην θέση της όταν διαπίστωσε ότι του είχαν αφήσει ένα σημείωμα με το οποίο και τον ενημέρωναν ότι τα κλειδιά του βρίσκονταν σε παρακείμενο καφενείο .

Το "σωτήριο" σημείωμα

Σύμφωνα με τον ίδιο λίγες ώρες νωρίτερα όταν επιχειρούσε να σταθμεύσει τη μηχανή του , μια γυναίκα οδηγός του ζήτησε να της κάνει λίγο χώρο για να παρκάρει και εκείνη το δίκυκλο της, και ο οδηγός της έκανε το χατήρι.

Βλέποντας το σημειώμα ο νους του οδηγού  πήγε σε εκείνη τη γυναίκα

Σε κάθε περίπτωση ο ίδιος αποδείχτηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αλλά το μήνυμα που βγαίνει μέσα από το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ότι ακόμη και στις μέρες μας ,σε καιρό κρίσης ,οι λέξεις ανθρωπιά και φιλότιμο όχι μόνο υφίστανται αλλά αποτελούν κορυφαίες αξίες στην ζωή κάποιων συμπολιτών μας.

Φωτογραφίες :Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News