Ειδήσεις

Υπέροχη η πλατεία Κορνάρου στα "μάτια" του Δήμου

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες για την πλατεία Κορνάρου καθώς ζητήθηκε να προστεθεί περισσότερο πράσινο και υπήρξαν διαμαρτυρίες για τα επικίνδυνα μάρμαρα που ήδη προκάλεσαν ατυχήματα, η πλατεία ολοκληρώνεται. Μάλιστα ακόμη και με δεδομένα τα παράπονα καταστηματαρχών και πολιτών για τα οποία είχε γράψει η εφημερίδα "Νέα Κρήτη", το έργο σύντομα θα έχει τελειώσει και η δημοτική αρχή προχωρά ακάθεκτη στον αρχικό σχεδιασμό.

Μπροστά στον τηλεοπτικό φάκο είχε καταγραφεί και το πρώτο ατύχημα και ελπίζεται να μην ακολουθήσουν άλλα στα επικίνδυνα μάρμαρα.

Σύμφωνα με την δημοτική αρχή Ηρακλείου:

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση της πλατείας Κορνάρου, ένα έργο που αναβαθμίζει την εικόνα της πόλης του Ηρακλείου.

Για την πορεία ολοκλήρωσης της πλατείας για την οποία απομένουν μόνο μερικές λεπτομέρειες για να παραδοθεί σε χρήση, ενημερώθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος που συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας κ. Γιάννη Ρασούλη συναντήθηκε και με τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται εκεί και συνομίλησε μαζί τους.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι το έργο θα  παραδοθεί ασφαλές στους πολίτες ενώ συζήτησε μαζί τους την κάθε λεπτομέρεια προκειμένου, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, η Πλατεία Κορνάρου να είναι έτοιμη.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια