default-image

Π. Λαφαζάνης: Δεξιά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

Κρήτη
Π. Λαφαζάνης: Δεξιά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καλύτερη κυβέρνηση των Δανειστών στην Ελλάδα, είναι η δεξιά κυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ , δηλώνει στον 9.84 ο Πρόεδρος της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Λαφαζάνης, υποστηρίζοντας ότι τα μέτρα καταστροφής δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου με τα μνημόνια και το κλείσιμο της αξιολόγησης, ούτε σε επίπεδο εντυπώσεων δεν αναστρέφουν την κατάσταση αποδρομής στη χώρα.

Είναι τραγικό ότι την ώρα που ακόμη και το ΔΝΤ αλλά και η ΕΚΤ αναφέρονται σε μη βιώσιμο δημόσιο ελληνικό χρέος , οι μόνοι που δεν το συζητούν , ξεπουλώντας τα πάντα είναι η ελληνική κυβέρνηση και η μνημονιακή  στη πλειοψηφία της Βουλή.

Ο κ. Λαφαζάνης   έκανε λόγο για παρελκυστική τακτική με το άνοιγμα της συζήτησης για εκλογικό νόνο και αναθεώρηση του Συντάγματος, όταν η χώρα φλέγεται από την καταστροφή των μνημονίων. Σε κάθε περίπτωση είναι «κουτοπονηριά» να μιλάνε για σύστημα απλής αναλογικής θυμίζοντας εποχές του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ.

 Η απλή αναλογική είναι μία, όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σχέση με τις πάγιες θέσεις των πραγματικών  Αριστερών και όχι όσοι λαμβάνουν τίτλους από τους αντιπάλους τους, ακριβώς γιατί κάνουν μία «βρώμικη δουλειά» που ούτε ο  Σαμαράς  ή ο Παπανδρέου θα  μπορούσαν να την υλοποιήσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News