default-image

Βόλτα με τα ποδήλατα στο Ηράκλειο

Κρήτη
Βόλτα με τα ποδήλατα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόλτα με τα ποδήλατα για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 17:00 μ.μ. ο Δήμος Ηρακλείου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη και η 4η Δημοτική Κοινότητα Ηρακλείου. Η ποδηλατάδα θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος του Πάρκου Ερυθραίας στις Μεσαμπελιές, με σημείο έναρξης τον Ιερό Ναό Αγίου Ευγενίου.

Παράλληλα o Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη θα στήσει εργαστήρι ζωγραφικής με θέμα το ποδήλατο. Επίσης θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος με φυσικά υλικά. Στελέχη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης θα φροντίσουν για την δημιουργική απασχόληση  των μικρότερων επισκεπτών με θέμα: «Όλη η γη μια γειτονιά, ας τη φροντίσουμε παιδιά», καθώς επίσης θα παρέχεται ενημέρωση για τις Προστατευόμενες Περιοχές Natura. Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι Ποδηλατικοί Όμιλοι  «ΠΟΗ Κάστρο» και «Critical Mass».

 Η εκδήλωση είναι στα πλαίσια των δράσεων  για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News