default-image

Tελευταία... βουτιά σε πισίνα ξενοδοχείου για 54χρονο

Κρήτη
Tελευταία... βουτιά σε πισίνα ξενοδοχείου για 54χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πνιγμένος εντοπίστηκε περίπου στις 6:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη πισίνα του όπου περνούσε τις διακοπές με τη σύζυγο του, ένας 54χρονος Γάλλος τουρίστας.

Τη σορό του άτυχου άνδρα εντόπισε η γυναίκα του, η οποία ειδοποίησε έναν άνδρα στην προσπάθεια για να τον ανασύρει έξω από το νερό, που επίσης διαμένει στο ξενοδοχείοστις Καθαράδες Ιεράπετραςκαι πήγαινε, κατά δήλωσή του στη πισίνα για το πρωινό του μπάνιο.

Αμέσως ενημέρωσε τη ρεσεψιόν και κλήθηκε ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Ο άτυχος τουρίστας στις 7:30 περίπου το πρωί, διακομίσθηκε στο ΓΝ Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ιεράπετρας που βρέθηκαν στο σημείο πριν παραλειφθεί η σορός του 54 χρόνου, ερεύνησαν τα πιθανά αίτια του πνιγμού χωρίς ωστόσο προς το παρόν να μπορούν να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα.

Το πιο πιθανό πάντως είναι να πρόκειται για παθολογικά αίτια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα του ανέφερε ότι είχε προβλήματα με την καρδιά του.

Η σορός του άτυχου γάλλου τουρίστα θα μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία - νεκροτομή από την οποία πιθανόν θα διαφανούν τα ακριβή αίτια του πνιγμού.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του αλλά κι οι φίλοι του που έσπευσαν στο σημείο αδυνατώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Ρεπορτάζ:Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News