default-image

Βαρύ κατηγορώ του Στρατούλη

Κρήτη
Βαρύ κατηγορώ του Στρατούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μύδρους κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, ο Δημήτρης Στρατούλης, στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι εξαιτίας της επιθυμίας του για παραμονή στην εξουσία, μεταλλάχθηκε.

Ο κ. Στρατούλης, με την ψήφιση του τελευταίου εφαρμοστικού νόμου, θεωρεί ότι αποδείχθηκε στην πράξη, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για μέση λύση, πέρα από την τήρηση του Μνημονίου, χωρίς περιθώρια για παράλληλο κοινωνικό πρόγραμμα, αφού: "Τα Μνημόνια ή τα υπογράφεις και τα εφαρμόζεις ή τα καταργείς".

Ο Δημήτρης Στρατούλης υποστηρίζει ότι το κλίμα πολιτικής αστάθειας σε επίπεδο συσχετισμού δυνάμεων, αφήνει περιθώρια ανάκαμψης στη ΛΑΕ, υπενθυμίζοντας ότι το 2012, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανατρεπτικές για την εποχή προτάσεις κατάφερε να γίνει κόμμα εξουσίας, ενώ μέχρι πρότινος δε συγκέντρωνε ούτε 5% ποσοστιαίες μονάδες.

Επανέλαβε την πεποίθηση της παράταξης Λαφαζάνη για διακοπή πληρωμών, διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και εφαρμογή μέτρων αντιλιτότητας σε κατεύθυνση δηλαδή αναπτυξιακή που θα δώσει ανάσα στη χώρα με μια εναλλακτική πολιτική που δε χωρά στην Ευρωζώνη και απαιτεί εθνικό νόμισμα..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News