default-image

Βόμβα αποχώρησης του Ελλ. Δαίδαλου

Ποδόσφαιρο
Βόμβα αποχώρησης του Ελλ. Δαίδαλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν λίγες ημέρες ο Ελλάνιος Δαίδαλος πανηγύριζε την άνοδό του στην Α2 ΕΠΣΗ όμως είναι πλέον αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί μια τέτοια προοπτική, αφού ο Στέλιος Κτιστάκης ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο διαδίκτυο την αναστολή λειτουργίας της ομάδας.

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο σωματείο, τόνισε ότι ο οικονομικός προϋπολογισμός δεν μπορεί να καλυφθεί, με βασικό «αγκάθι» το γηπεδικό θέμα και αποφασίστηκε να μην δηλωθεί ο Ελλάνιος Δαίδαλος σε καμία κατηγορία για τη σεζόν 2016-17! Μάλιστα θα το κάνουν αυτό ώστε να αδειάσει παράλληλα μία θέση στην Α2 και να διευκολυνθεί η διεξαγωγή των νέων πρωταθλημάτων, χωρίς την παρουσία ομάδας «φάντασμα» όπως έκαναν κάποιες ομάδες την προηγούμενη χρονιά.

Ο Στέλιος Κτιστάκης ξεκαθάρισε ότι πέρα από το ποδόσφαιρου, θα λειτουργήσουν κανονικά τα υπόλοιπα τμήματα με εμφάνιση στα ατομικά αθλήματα και ήταν κατηγορηματικός ότι η μοναδική περίπτωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα είναι η συνένωσή με ομάδα που έχει δικό της γήπεδο. Μένει πλέον να δούμε αν ο Ελλάνιος Δαίδαλος επιμείνει στην αποχώρηση, ενώ σε μια τέτοια περίπτωση θα επωφεληθεί η Τριτωνία, η οποία είναι η πρώτη επιλαχούσα για άνοδο από την Β' ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News