Ειδήσεις

Νεογνό στην Αθήνα μαζί με 41χρονο έπειτα από πτώση, τριπλή αερομεταφορά σε εξέλιξη

Επιχείρηση διακομιδής βρίσκεται σε εξέλιξη ,αυτήν την φορά με πρωταγωνιστή ένα βρέφος λίγων μόλις ημέρων το οποίο και καλείται με το που αντίκρυσε τη ζωή να δώσει τον πρώτο μεγάλο αγώνα της ζωής του .

Εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει,ελήφθη η απόφαση να μεταφερθεί άμεσα από το Βενιζέλειο στα Χανιά και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ι. Δασκαλογιάννης προκειμένου να παραληφθεί απο στρατιωτικό αεροσκάφος που θα έρθει απο την Ελευσίνα για να παραλάβει ένα επίσης σοβαρό περιστατικό. Ο λόγος  για ένα 41χρονο υπάλληλο του δήμου Χανίων, ο οποίος έπειτα από πτώση τις προηγούμενες ημέρες ,νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό το αεροδρόμιο των Χανίων καλείται να παίξει τριπλό καθοριστικό ρόλο αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες κατά την παραλαβή του νεογνού και του έτερου ασθενή, το αεροσκάφος θα μεταφέρει έναν ακόμη ασθενή ,αυτήν την φορά από άλλο νησί. Και ως εκ τούτου μέχρι να φθάσει στην Κρήτη και δη τον αερολιμένα, αποφασιστηκε το νεογνό να μεταφερθεί προσωρινά στο νοσοκομείο Χανίων για ολιγόωρη νοσηλεία.

Συναγερμός σήμανε νωρις το πρωί και στο ΕΚΑΒ,ασθενοφόρο του οποίου βρισκεται ήδη καθοδόν για Χανιά .Να σημειωθεί ότι η απόφαση ελήφθη προκειμένου να μη χαθεί περαιτέρω χρόνος στην αερομεταφορά του νεογνού με την αναγκαστική προσγείωση του c-130 μετά τα Χανιά και στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Στο πλευρό του και οι δικοί του άνθρωποι που προσεύχονται το αγγελούδι τους να καταφέρει να βγει νικητής από αυτήν την περιπέτεια.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

Φωτογραφία άρχειου

Σχόλια