default-image

Με την Εθνική στους Βαλκανικούς η Ιππική Ακαδημία Κρήτης

Σπορ
Με την Εθνική στους Βαλκανικούς η Ιππική Ακαδημία Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή παρουσία είχε η  Ναταλία Φραγκιαδάκη της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης (ΙΑΚΚ)στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου Αττικής, στις 3-5 Ιουνίου.

Η κρητικοπούλα αγωνίστηκε στο άθλημα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας (dressage) στην κατηγορία Παίδων κατακτώντας την 4η θέση στην συνολική κατάταξη, πανελλαδικά και  πέτυχε την είσοδο της στην Εθνική Ομάδα dressage Παίδων.

Η 14χρονη αμαζόνα, μαζί με την προπονήτρια της, Μαριάννα Γραμματικάκη της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης, στον Καρτερό Ηρακλείου και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, φορώντας τα χρώματα της εθνικής ομάδας, θα μας εκπροσωπήσουν στους Βαλκανικούς Αγώνες του 2016 , που φέτος διεξάγονται στην Ελλάδα , επίσης στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο Αττικής, από τις 1 έως τις 3 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Κρήτη στέλνει μετά από τέτοια επιτυχία, αθλητή της στην Εθνική Ομάδα , στόχο που η Ιππική Ακαδημία Κρήτης είχε καθορίσει ήδη από την περσινή αθλητική χρονιά .

Η Ναταλία Φραγκιαδάκη θα αγωνιστεί με το άλογό της «Οδυσσέα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News