default-image

Έχει τελικό την Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ»

Ποδόσφαιρο
Έχει τελικό την Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το 3ο Εργασιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (11Χ11) που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουνίου είναι προγραμματισμένος ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα γίνεται από τη Θύρα 4 δίπλα στα γραφεία του ΟΦΗ.

Ο μικρός τελικός είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:00 με το  Συνδικάτο Οικοδόμων να αντιμετωπίζει το Σωματείο Πυροσβεστών Πυρόσβεσης/Διάσωσης Αν. Κρήτης, ενώ ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00 με αντιπάλους το Σύλλογο Εργαζομένων Παγκρήτιας Συν/κής Τράπεζας Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ. και την  Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αν. Κρήτης.      

Αρκετές ήταν οι ομάδες που πήραν και φέτος μέρος στο του τουρνουά του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, το οποίο σκοπό έχει την ενασχόληση των εργαζομένων με τον αθλητισμό. Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές «οι αγώνες αυτοί δεν είχαν χαρακτήρα ανταγωνισμού - πρωταθλητισμού μεταξύ των συμμετασχόντων σωματείων-φορέων, αλλά μόνο  συμμετοχή στην άθληση και ψυχαγωγία».

Με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν την οικογένεια του Ο.Φ.Η για την παραχώρηση του «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ», την ΕΠΣΗ για τον διορισμό διαιτητών καθώς,  την Υπηρεσία Πολιτισμού & Νέας Γενιάς του  Δήμου Ηρακλείου καθώς και τους εργαζόμενους της  Φιλαρμονικής  Μπάντας  του Δήμου Ηρακλείου για την παρουσία τους.

Η απονομή των «Τιμητικών πλακετών» στις συμμετέχουσες ομάδες  θα γίνει μετά το πέρας του Μικρού Τελικού. Η απονομή των βραβείων  και των αναμνηστικών μεταλλίων θα γίνει μετά τη λήξη του τελικού.  

Οι ομάδες που συμμετείχαν:

1. Σύλλογος Εργαζομένων Παγκρήτιας Συν/κής Τράπεζας  Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ.

2. Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου

3. Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων & Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Αν. Κρήτης.

4. Συνδικάτο Οικοδόμων ν. Ηρακλείου

5. Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αν. Κρήτης

6. Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου

7. Σωματείο Πυροσβεστών Πυρόσβεσης - Διάσωσης Αν. Κρήτης  

8. Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Κρήτης

9. Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων ν. Ηρακλείου

10. Σύλλογος Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ ν. Ηρακλείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News