default-image

Ψάχνει για δουλειά

Κρήτη
Ψάχνει για δουλειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια βοήθεια, είτε ο λόγος για δουλειά, για κανένα μεροκάματο, είτε για κάποια οικονομική ή υλική ενίσχυση, ζητά ένας συνάνθρωπος μας από το Ροτάσι.

Ο κ. Γιώργος Ζαρκάδας, ορφανός, όπως είπε, από πατέρα, και με τη μητέρα του στο γηροκομείο της Καλυβιανής, επικοινώνησε με την εφημερίδα "Ν.Κ.", και  ζήτησε μέσω της εφημερίδας να απευθύνει μια ανοιχτή έκκληση σε οποιονδήποτε για οποιαδήποτε βοήθεια.

Ο ίδιος, ήταν κάποτε χρυσοχόος. Κατόπιν αναγκάστηκε να κάνει διάφορες δουλειές, ως πωλητής, ως οδηγός... ενώ είναι άνεργος καιρό. Έχει αναπηρία, κάτω όμως του 67% που έχει ως όριο η πρόνοια για το βοήθημα, και ως εκ τούτου δε λαμβάνει κάποια ενίσχυση από την Πολιτεία.

Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς είναι διαβητικός. Έχει μια μεγάλη οικονομική επιβάρυνση από εξετάσεις που χρειάζεται να κάνει συχνά. Ο συνάνθρωπός μας δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα καθημερινά και ψάχνει, όπως μας ανέφερε, μια χείρα βοηθείας από κάπου, δηλώνοντας έτοιμος για οποιαδήποτε δουλειά...

 Όπως διευκρίνισε, παρόλο που μένει στο Ροτάσι του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, εφόσον του προσφερθεί εργασία, είναι διατεθειμένος να πηγαινοέρχεται καθημερινά στο Ηράκλειο. Όπως άλλωστε το έχει ξανακάνει...

Το τηλέφωνο του, για οποιονδήποτε ευαισθητοποιηθεί και θελήσει να προσφέρει κάποια βοήθεια, είναι 6989/907.281.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News