default-image

Νέα επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Ελλάδα
Νέα επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Φλαμπουράρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέας επίθεση από αγνώστους και συγκεκριμένα από τριάντα άτομα στις 4 τα ξημερώματα σε διμοιρία των ΜΑΤ,πλησίον της οικίας του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Οι δράστες πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.

Από την επίθεση των αγνώστων προκλήθηκαν φθορές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών.

Να σημειωθεί ότι το σημείο αυτό φυλάσσεται από ομάδα αστυνομικών, καθώς έχει δεχθεί εμπρηστική επίθεση ξανά από αντιεξουσιαστές τον περασμένο Νοέμβριο και τον περασμένο Ιανουάριο.

Οργισμένη αντίδραση Γεροβασίλη

Τα μέλη αυτής της κυβέρνησης, ούτε εκβιάζονται, ούτε εκφοβίζονται, είναι το μήνυμα που στέλνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μετά τη νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

«Για τρίτη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, γίνεται στόχος βίαιης επίθεσης, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε:

«Πληροφορούμε τους κάθε λογής χούλιγκαν, καθώς και τους πρόθυμους υποκινητές τους, ότι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει».

Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Η νέα επίθεση στο σπίτι του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργού επικρατείας  Α.Φλαμπουράρη, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανθρώπου, είναι  μια πράξη τυφλής βίας από αυτόκλητους «επαναστάτες»-χούλιγκαν. Καμία τέτοια ενέργεια  δεν μπορεί  να εκφοβίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News