Ειδήσεις

Συναυλία στο Βερολίνο για το νοσοκομείο Ιεράπετρας

Στην άλλη άκρη της Ευρώπης, στο Βερολίνο, με πολύ μεράκι, διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Χθες έκανε αναφορά για την εκδήλωση και η μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα DER TAGESSPIEGEL.

Οι διοργανωτές της συναυλίας έχουν μοιράσει 5.000 φυλλάδια. Η εκδήλωση θα γίνει σε κεντρικό σημείο στο Βερολίνο και είναι υπό την αιγίδα του Έλληνα Προξένου στο Βερολίνο και βουλευτή από το Γερμανικό Κοινοβούλιο, οι οποίοι και θα παρευρεθούν. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Είναι σημαντικό να ενημερώνονται και να ευαισθητοποιούνται, δείχνοντας έμπρακτα μάλιστα την αλληλεγγύη τους, Γερμανοί πολίτες, γνωρίζοντας μας κάποιοι απ' αυτούς, μέσα από τους αγώνες που δίνουμε χρόνια τώρα ως κοινωνία, όταν έκαναν διακοπές στο Μύρτο της Ιεράπετρας.

Πριν μερικούς μήνες ο Dr Holger Bau, που είναι εμπνευστής και υποστηρικτής του όλου εγχειρήματος, έκανε εμπεριστατωμένη έρευνα για την κατάσταση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Η αναλυτική αυτή τετρασέλιδη έρευνα, δημοσιεύθηκε στη Γερμανία, στο μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό "ΕΞΑΝΤΑΣ".

Πρόσφατα ο κ.  Holger Bau  και η κα. Bassilia Fotiadου, εκπροσωπώντας το σύλλογο "για βοήθεια στην Ελλάδα", προσέφεραν στο νοσοκομείο μια συσκευή έγχυσης ορού.

Σχόλια