Ειδήσεις

Λαμπρά εγκαίνεια για το νέο CIP lounge της Ellinair

Δυναμικά στα αεροπορικά δρομολόγια προς και από το Ηράκλειο έχει μπει η εταιρία Ellinair που παρουσία του προέδρου του Ομίλου Μουζενίδη στον οποίο ανήκει, πραγματοποίησε στον αερολιμένα Νίκος Καζαντζάκης τα εγκαίνια του CIP lounge, ενός χώρου στον οποίο οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης πριν από την πτήση.

Η  Ellinair πλέον μετά τα εγκαίνια διαθέτει 2 CIP lounges, συνολικού εμβαδού 120 τ.μ. που μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση και πολυτέλεια έως και 60 άτομα, καθιστώντας διαφορετική την ταξιδιωτική εμπειρία είτε πρόκειται για αναψυχή, είτε για επαγγελματικές μετακινήσεις, παρέχοντας επιπλέον την υπηρεσία Fast Track, που περιλαμβάνει βοήθεια στο check in και μεταφορά στους χώρους εντός του αεροδρομίου με ειδικό λεωφορείο.

Η ανάπτυξη της εταιρείας και η στόχευση σε μια αγορά όπως είναι της Κρήτης που η Ellinair φέρνει επισκέπτες από πολλές χώρες και κυρίως τη Ρωσία και την Ουκρανία, έχει όμως ανοίξει δυναμικά και τις εσωτερικές πτήσεις, είναι μια αισιόδοξη εξέλιξη για το νησί και την οικονομία του εξήγησαν οι φορείς που έδωσαν το παρών στην τελετή εγκαινίων.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

Σχόλια