default-image

Η Κρήτη επιδιώκει την "στήριξη" της Τουρκίας (video)

Κρήτη
Η Κρήτη επιδιώκει την "στήριξη" της Τουρκίας (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι ως ανταγωνίστρια χώρα στον τουρισμό, αλλά ως περιοχή με πολίτες εν δυνάμει τουρίστες στην Κρήτη προσεγγίστηκε η Τουρκία στην πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Σισμανόγλειο μέγαρο με πρωτοβουλία του Γραφείου του Ε.Ο.Τ Τουρκίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Άλλωστε όπως επισημάνθηκε το τουριστικό ρεύμα έχει διευρυνθεί αν και η Κρήτη μέχρι στιγμής δεν λαμβάνει μεγάλο μέρος από το ενδιαφέρον αυτό.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Η εκδήλωση περιελάμβανε την παρουσίαση της Κρήτης ως ολοκληρωμένου τουριστικού  πρoιόντος καθώς επίσης και των συγκοινωνιακών συνδέσεων και συνεντεύξεις  σε δημοσιογράφους τηλεοπτικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης της Τουρκίας που πραγματοποίησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης.

Οι Τούρκοι τουριστικοί φορείς που παραβρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα έδειξαν  ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κρήτη με τον  Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη Ευάγγελο Σέκερη να διευκρινίζει ότι είναι στόχος η αύξηση των ροών των Τούρκων επισκεπτών και τον κ. Βαμιεδάκη να διευκρινίζει πως μια ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης θα βοηθούσε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News