default-image

Το STOP φύτρωσε... μαζί με τα λουλούδια

Κρήτη
Το STOP φύτρωσε... μαζί με τα λουλούδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμιά φορά η φύση... μας βάζει σε περίεργους μπελάδες. Ξαφνικά και μέσα σε ένα σημείο γεμάτο λουλούδια, ένα STOP και μάλιστα μεγάλων διαστάσεων, ξεπροβάλλει σαν άλλο άνθος από την "καρδιά" των φυτών.

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο μυστικό του περιβάλλοντος όπως εύλογα μπορεί να παρατηρήσει κάποιος, αλλά για ακόμα ένα συστατικό της "άγριας" πανίδας των δρόμων του Ηρακλείου.

Ένα σήμα κοντά στην Χριστομιχάλη Ξυλούρη, που κυριολεκτικά έχει πνιγεί μέσα στα ψηλά λουλούδια και κανένας μέχρι τώρα δεν έχει φροντίσει να καθαρίσει ώστε να είναι ορατό.

Αφορμή για τα γραφόμενα, τα συνεχή περιστατικά των παραλίγο τροχαίων που ευτυχώς αποφεύγονται από θαύμα στο σημείο. Πολλοί από τους οδηγούς που έρχονται από την Χριστομιχάλη Ξυλούρη προς την Φοινικιά αδυνατούν να αντιληφθούν το STOP με αποτέλεσμα να θεωρούν ότι έχουν προτεραιότητα και να προχωρούν ή να στρίβουν, χωρίς να λάβουν υπόψιν τα οχήματα που κινούνται κάθετα και πολλές φορές με μεγάλη ταχύτητα, είτε προς την Φοινικιά είτε προς τον παράδρομο της εθνικής.

Πάντως, οδηγοί που περνούν καθημερινά από 'κει, δηλώνουν στο neakriti.gr, πως από θαύμα μέχρι στιγμής δεν έχουμε θρηνήσει θύματα από την απροσεξία κάποιου ή την αμέλεια για τον καθαρισμό της πινακίδας.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News