default-image

Πρώτο τεστ για την Εθνική με Αυστραλία

Ποδόσφαιρο
Πρώτο τεστ για την Εθνική με Αυστραλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την Αυστραλία δίνει σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Σίδνεϊ παρουσία περίπου 45.000 φιλάθλων.

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει νέα σχήματα και πρόσωπα καθώς θέλει να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Το πιθανότερο είναι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός να επιλέξει να παίξει 4-4-2 με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη (δεξιά), Σταφυλίδη (αριστερά) και Παπασταθόπουλο, Οικονόμου (κέντρο) στην άμυνα. Από εκεί και πέρα πιθανότατα στη μεσαία γραμμή θα επιλεγούν οι Μανιάτης και Σάμαρης, δεξί χαφ ο Γιαννιώτας και αριστερό ο Χριστοδουλόπουλος. Στην επίθεση, τέλος, αναμένεται να επιλεγούν οι Διαμαντάκος και Βέλλιος.

Κατά τη διάρκεια του φιλικού ο Μίχαελ Σκίμπε θα έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές, ενώ όσον αφορά στην προϊστορία των δύο ομάδων, στα εννιά παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντίπαλοι μετράμε από τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News