Ειδήσεις

Βίντεο-σοκ για τα όσα περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Βίντεο - ντοκουμέντο το οποίο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι οι τραμπουκισμοί με θύμα τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε φοιτητές περιλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.

Το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στην κατοχή του ο Ελεύθερος Τύπος, στιγμιότυπα του οποίου δημοσιεύονται σήμερα, είναι το μοναδικό βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Ο αδικοχαμένος σπουδαστής απεικονίζεται πάνω στο κρεβάτι του δωματίου του στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων , να παρακαλάει 7 συμφοιτητές του από την Κρήτη που έχουν πέσει πάνω του να σταματήσουν και να φωνάζει δυνατά ότι πονάει και ζητάει να τον αφήσουν να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Ένας ακόμη συμφοιτητής του βιντεοσκοπεί με το κινητό του τηλέφωνο ακριβώς όταν οι υπόλοιποι πέφτουν πάνω στον Βαγγέλη.

Σημειώνεται ότι πρωταγωνιστές είναι οι οκτώ νεαροί που κατηγορήθηκαν μετά τον εντοπισμό του πτώματος του Βαγγέλη ότι του προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ' εξακολούθηση και από κοινού.

Καταθέτουν οι γονείς

Εν τω μεταξύ με σημαντική καθυστέρηση συνεχίζεται η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς η αποχή των δικηγόρων καθυστερεί ακόμη περισσότερο την διαδικασία. Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη και θα ακολουθήσουν οι απολογίες των κατηγορουμένων. Πάντως, δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι πρόθεση της ανακρίτριας ήταν να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες μαρτυρίες φοιτητών, καθώς και εκτιμάται ότι υπάρχουν ακόμη και σήμερα φοιτητές που γνωρίζουν γεγονότα και δεν έχουν μιλήσει.

Πηγή: skai.gr - protothema

Σχόλια