default-image

Απειλή νέου σκανδάλου στους κόλπους της FIFA

Ποδόσφαιρο
Απειλή νέου σκανδάλου στους κόλπους της FIFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει τα νερά στα κλιμάκια της FIFA! Ο εδώ και τρεις μήνες πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, εμπλέκεται σε σκάνδαλο που… έβγαλε στη φόρα ο δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας «DieWelt», Τιμ Ρον.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω δημοσιογράφος έχει στα χέρια του κάποια έγγραφα, τα οποία αναμένεται να δημοσιεύσει στην κυριακάτικη εφημερίδα. Σε αυτά, αναφέρεται ότι ο Ελβετός διέγραψε τα αρχεία της ηχογράφησης (κάθε συνάντηση-συμβούλιο της FIFA και της UEFA ηχογραφείται) ενός συμβουλίου της Ομοσπονδίας στο Μεξικό. Προφανώς, προέβη σε αυτή την κίνηση, διότι δεν ήθελε να βγουν προς τα έξω όσα ειπώθηκαν.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, θα παρουσιαστούν μέσω κρυφών e-mail που έστελνε ο Ινφαντίνο και έπεσαν στα χέρια του Γερμανού συντάκτη. Τέλος, έχουν κυκλοφορήσει ήδη φήμες, που εμπλέκουν το όνομα του Ελβετού με την παραίτηση του Ντομένικο Σκάλα, ο οποίος ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Κοινωνικής Συμμόρφωσης.

Εάν, το δημοσίευμα αποδειχθεί αληθές, τότε ο πρόεδρος της FIFA αναμένεται να τεθεί για τουλάχιστον 90 ημέρες εκτός του χώρου του ποδοσφαίρου. Την υπόθεση θα αναλάβει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η απόφασή της!

Πηγή: http://www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News